Openbare bibliotheek Laakdal

Computerlessen in de bib.

Los je computerproblemen bij ons op
Tijdens de vrije inloop elke dinsdagvoormiddag tussen 09u00 – 12u00 (uitgezonderd schoolvakanties) kan je gewoon bij ons binnenlopen en gebruik maken van de gratis laptops.  Onze begeleiders helpen je al even gratis verder als je vragen of moeilijkheden hebt.  Je eigen laptop meebrengen mag uiteraard ook!

Nieuwe computerlessen
Wat is er makkelijker dan les te kunnen volgen in je eigen gemeente? De computerlessen die bij ons worden gegeven zijn laagdrempelig: je volgt les in kleine groepjes van maximaal 5 à 10 leerlingen.  Al onze cursussen vinden plaats in ons leslokaal in de Kerkstraat 21.  Ze staan open voor jong en oud.  De meeste zijn bedoeld voor beginners, maar wij richten ook elk jaar opfriscursussen en bepaalde cursussen voor gevorderden in.  Onze lesgevers zijn enthousiaste, geduldige vrijwilligers die je maar wat graag hun kennis met je delen.  Er zijn géén examens.  Vooraf inschrijven is verplicht.  Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten: je betaalt slechts 5 euro (in totaal!) voor een volledige cursusreeks. 

Wat is ons aanbod? Computerwegwijs (speciaal voor hen die nog niets van computers kennen) ; digitale fotografie voor beginners ; betere foto’s maken met je digitale fototoestel (let op: enkel voor wie al goed vertrouwd is met zijn/haar eigen toestel); internet & e-mail; excel;  opfriscursussen computerwegwijs met ook aandacht voor skype, sociale media. 

Voor alle details, neem contact op via 013/67 01 23 of bibliotheek@laakdal.be of kom gerust eens langs in de bibliotheek (vragen naar Franka).  Wie al eerder een cursus bij ons volgde of in de vrije inloop langskwam, krijgt automatisch voor eind augustus een brief thuis met meer details.